+46 (0)660-30 96 70 info@x-line.se

Webnet vid Queen Elizabeth Olympic Park

14 sep, 2020 | Räcken |

MMA Architectural Systems levererade och installerade Jakob Webnet räckeinfyllning för räcken vid Queen Elizabeth Olympic Park i London. Konstruerad för att hantera och styra flödet av besökare spelar räcken en nyckelroll i organisationen av gångtrafik i parken.

Räckeinfyllningen var tvungen att rymma de många kurvor som var en del av räckets design, och de smidiga egenskaperna hos Webnet gjorde det till det perfekta valet. Systemet kan anpassas till de flesta former och former, vilket gör det perfekt för att skapa kurvor. Jakob Webnet har hög genomskinlighet och är också ett diskret och elegant val för räcken.

Queen Elizabeth Olympic Park var utformad för att rymma ett stort antal besökare, så det var viktigt att ett säkert och hållbart räcke valdes. Jakob Webnet gick igenom en omfattande serie tester för att säkerställa att den kunde klara de stora folkmassorna och uppfylla en vital säkerhetsfunktion.

Jakobs Webnet är gjord med rostfritt stål och ger en robust, väderbeständig lösning som är konstruerad för att hålla i många år framöver.

x
Kontakt sidoformulär

Kontaktformulär

Maximal filstorlek: 256 MB
Leo

Leo Häggström

Försäljning & marknad

070-193 79 15

leo@x-line.se

Leo

Jens Wallmark

Kalkyl / teknisk expertis

070-566 64 55

jens@x-line.se

Kontaktformulär