+46 (0)660-30 96 70 info@x-line.se

Våra tjänster

X-Line erbjuder ett brett utbud av tjänster från byggnadstekniska tjänster till säkerhet inom tak och fallskydd. Vi lägger stort fokus på relation och trygghet för dig som uppdragsgivare.

l

Riskanalyser

Grunden för allt säkerhetsarbete är en noggrann analys av hur det ser ut just nu. X-Line erbjuder företag och arbetsgivare riskanalyser där våra experter tillsammans med kunden på plats identifierar olycksrisker. Vi redovisar rekommenderade lösningar på fallskyddssystem och fallskyddsutrustningar.

Fallskydd

Ett välplanerat och rätt installerat fallskyddssystem för arbete på hög höjd och på tak är en avgörande faktor för att förhindra svåra fallolyckor. X-Line har lång erfarenhet av arbete med fallskyddssystem i exempelvis gruvor, vindkraftverk, industrier och många typer av byggnader.

Takarbeten

Säkerhetsåtgärder vid takarbeten och andra höghöjdsarbeten är mycket viktiga för att minska risken för olyckor. X-Line har lång erfarenhet av besiktning och installation av professionella produkter som skapar ett sammanhållet fallskyddssystem. Vi finns med hela vägen oavsett vad ni behöver hjälp med runt dessa frågor.

x
Kontakt sidoformulär

Kontaktformulär

Maximal filstorlek: 256 MB
Leo

Leo Häggström

Försäljning & marknad

070-193 79 15

leo@x-line.se

Leo

Jens Wallmark

Kalkyl / teknisk expertis

070-566 64 55

jens@x-line.se

Kontaktformulär