+46 (0)660-30 96 70 info@x-line.se

Våra produkter

X-Line är generalagent för Jakob Rope Systems produkter i Sverige och Norge där bl a Webnet, Frames och Architectural ropes ingår. X-Line erbjuder också ett brett sortiment av marknadens mest beprövade säkerhetsprodukter.

Jakob Rope Systems

Jakob Rope Systems tillverkar stålkablar och trådnät för arkitekt-, lyft- och säkerhetsbranschen. Bland produkterna finns Webnet, Frames och Architectural Ropes, produkter för både säkerhets och arkitektoniska lösningar.

X-Line är generalagent för Jakobs produkter i Sverige och Norge.

Taksäkerhet

Vi säljer och monterar kompletta vajersystem som tar dig säkert från stege till arbetsstället på hela taket. En gångbrygga med integrerat vajersystem tar dig säkert i alla fallriktningar. Systemet kan belastas och användas i alla områden på taket utan att koppla om dig. Dessutom har vi den unika lösningen med en glidsko som du tar med dig till andra taksystem levererade av X-Line.

Skyddsutrustning

Vi har ett brett utbud av produkter inom skyddsutrustning och klätterutrustning för arbeten på höga höjder. 

Vi levererar våra produkter över hela Sverige och har både stora, men även medelstora och mindre företag är våra kunder. Tumma inte på taksäkerheten. Kontakta oss om vilket behov ni har så tar vi fram en lösning som passar just er.

Våra tjänster

X-Line erbjuder ett brett utbud av tjänster från byggnadstekniska tjänster till säkerhet inom tak och fallskydd. Vi lägger stort fokus på relation och trygghet för dig som uppdragsgivare.

l

Riskanalyser

Grunden för allt säkerhetsarbete är en noggrann analys av hur det ser ut just nu. X-Line erbjuder företag och arbetsgivare riskanalyser där våra experter tillsammans med kunden på plats identifierar olycksrisker. Vi redovisar rekommenderade lösningar på fallskyddssystem och fallskyddsutrustningar.

Fallskydd

Ett välplanerat och rätt installerat fallskyddssystem för arbete på hög höjd och på tak är en avgörande faktor för att förhindra svåra fallolyckor. X-Line har lång erfarenhet av arbete med fallskyddssystem i exempelvis gruvor, vindkraftverk, industrier och många typer av byggnader.

Takarbeten

Säkerhetsåtgärder vid takarbeten och andra höghöjdsarbeten är mycket viktiga för att minska risken för olyckor. X-Line har lång erfarenhet av besiktning och installation av professionella produkter som skapar ett sammanhållet fallskyddssystem. Vi finns med hela vägen oavsett vad ni behöver hjälp med runt dessa frågor.

x
Kontakt sidoformulär

Kontaktformulär

Maximal filstorlek: 256 MB
Leo

Leo Häggström

Försäljning & marknad

070-193 79 15

leo@x-line.se

Leo

Jens Wallmark

Kalkyl / teknisk expertis

070-566 64 55

jens@x-line.se

Kontaktformulär