+46 (0)660-30 96 70 info@x-line.se

Skyddande nät på idrottsplatser

27 jul, 2021 | Sport och lek |

Webnet i Gymnasium och idrottsplatser.

I ett nära samarbete med arkitekter lyckas Jakob Rope Systems ständigt att utöka utbudet av Webnet-applikationer. Dess estetiska och funktionella egenskaper övertygar stort. Även dess höga kvalité och enkla installation lyser starkt.

Gurmels, en plats för skol- och klubbsport samt kulturevenemang används Webnet som ett viktigt funktionellt och estetiskt inslag i inredningen.

Webnet fäst vid taket och fungerar som ett skydd för att förhindra skador på belysning och annan inredning. Samtidigt ger det ett direkt och tydligt estetiskt element som visuellt skiljer rummet från den överliggande strukturen.

Estetiskt och väldigt transparent

Vajernätet är tillverkat av rostfria stållinor sammansatta till vajrar som sedan skapar ett nät som gör de både lätta, robusta och väldigt flexibla att jobba med, något som gör installation väldigt snabbt och smidigt.

Konstruktionen ger även en otroligt bra transparens som gör att de passar utmärkt vid sportevent som skydd eller stoppnät för åskådare samtidigt som man bibehåller bra sikt över hela området.

Varjernät som skyddar tak och väggar från skador
Webnet kan användas som stoppnät och skydd för bollar inom idrott
Enkel installation som möjliggör att fästa nätet vertikalt eller horisontellt

Dela

x
Kontakt sidoformulär

Kontaktformulär

Maximal filstorlek: 256 MB
Leo

Leo Häggström

VD

070-193 79 15

leo@x-line.se

Leo

Peder Wallmark

Försäljning

070-680 59 05

peder@x-line.se

Jens

Jens Wallmark

Kalkyl & teknisk expertis

070-566 64 55

jens@x-line.se

Kontaktformulär