+46 (0)660-30 96 70 info@x-line.se

METRO Panelstaket

Upptäck den senaste generationen av METRO Panelstaket. De har skapats för dem som letar efter ovanliga lösningar som kombinerar formens enkelhet med högsta tillverkningskvalitet. För medvetna och krävande användare som respekterar sin tid och uppskattar lösningar som minskar monteringstiden.

  • Modern design – Upptäck tre originalpaneldesigner, alla med olika grad av öppet område.
  • Små och stora investeringar – Ett mångsidigt system utgör en perfekt lösning för både utvecklingsprojekt och privata fastigheter.
  • Miljövänlig produkt – Flytta från dyrt underhåll till miljövänliga staket.
  • Flexibla prissättningslösningar – Välj staket av högsta kvalitet i attraktiva prisalternativ.
  • Snabb och mångsidig montering – Uppskatta ett utmärkt designat system som gör att du själv kan montera ditt staket.
  • Högkvalitativ produkt – Välj produkter av hög kvalitet som tillverkas i våra fabriker, under kontinuerlig kvalitetskontroll.

Tre design val

Alla följer sin egen väg. Det är därför vi engagerade tre oberoende designers för att skapa designen för fyllningarna. Tre designer med olika öppna ytor skapades, så att alla användare kunde hitta staketet som passar deras individuella preferenser. Samtidigt är alla mönster konsekventa, vilket gör det möjligt att kombinera dem inom ett staket.

Monteringssystem

Systemet med METRO-staket säkerställer extra enkel montering och snabbhet. En specialdesignad stolpform gör att panelerna kan monteras utan att det behövs borrhål. Panelerna skruvas fast med standard insexnycklar. Detta innovativa system minskar avsevärt den tid som krävs för att montera staketet och sänker därmed kostnaden.

Material och ytbehandling

Välj en av de moderna färgversionerna och njut av hållbarheten hos METRO Panelstaket. Dessutom är alla systemkomponenter, inklusive gallerpanelerna, skyddade med en speciell Aluzinc Pro-ZINAL®-beläggning.

Färgalternativ

Svart / RAL 9005

Grafit / RAL 7024

Grå / RAL 9007

Tilläggselement

Systemet med METRO-panelstaket består av grind för uppfart och grind för gångväg i tillgängliga rutnätdesign och erbjudna färgalternativ.

Inspiration

x
Kontakt sidoformulär progress-architecture

Kontaktformulär

Maximal filstorlek: 256 MB
Leo

Leo Häggström

Försäljning & marknad

070-193 79 15

leo@x-line.se

Leo

Peder Wallmark

Försäljning & marknad

070-680 59 05

peder@x-line.se

Kontaktformulär