+46 (0)660-30 96 70 info@x-line.se

GABION
Staket

Vi introducerar den senaste kollektionen av GABION Staket, som vi har designat tillsammans med arkitekter för att ge högsta kvalitetsprodukt med exceptionella estetiska kvaliteter. Tanken bakom designen var att skapa ett system med staket som gör det möjligt att anpassa dess utseende och funktion individuellt efter dina behov. Staketet kombinerar naturlig skönhet av sten med ren estetik av stål. Den unika designen kommer att betona den unika karaktären hos din fastighet och hem. Systemets mångsidighet gör det möjligt att anpassa staketet till både moderna och traditionella byggnader.

Under utformningen av GABION Staket tog vi hand om den högsta estetiken i tillverkningen och kvaliteten på till och med den minsta efterbehandlingsdetaljen. Därför är vi övertygade om att de kommer att tillfredsställa de mest krävande kunderna. Möjligheten att göra individuella lösningar gör att du kan anpassa ditt staket. Lätt att installera LED-remsor i en speciellt konturerad stolpe och gabioner fyllda med stenglas möjliggör fantastiska ljuseffekter.

Tre tjocklekar av gabionerna

De tre tjocklekarna av gabioner som vi erbjuder (korgar gjorda av galler och fyllda med sten) är en verklig revolution. Den tunnaste SLIM-modellen med en total tjocklek på endast 10 cm gör det möjligt att minimera påfyllningskostnaderna

Unika mönster

Den triangulära formen på tråden som vi har använt och det specialdesignade mönstret bildat av tre profiltrådar svetsade bredvid varandra ger stängseln lätthet och exceptionell natur.

Detaljer som adderar värde

De unikt avrundade hörnen på gabionerna lyfter fram deras höga estetik. Specialdesignade gabionskydd och fästelement kompletterar perfekt PROGRESS staketens övergripande visuella effekt.

Välj säkerhet och den högsta kvaliteten

GABION Staket ger dig säkerheten vid användning av högsta kvalitetsprodukt, tillverkad på grundval av ett kvalitetshanteringssystem som uppfyller den internationella standarden EN ISO9001: 2000. Känslan av säkerhet ges också genom att tillhandahålla integritet för dig och alla i ditt hushåll med förmågan att anpassa staketets form till individuella krav.

Fokus på stabilitet och ekologi

Patenterad och avancerad svetsteknik säkerställer hög korrosionsbeständighet. Den speciella profiltråden säkerställer låg vikt och bibehåller hela konstruktionens stabilitet och hållfasthet. Den applicerade Pro-ZINAL®-beläggningen (en legering av zink och aluminium) eliminerar effektivt behovet av kostsamt underhåll, vilket bekräftas av 5 års garanti.

Olika karaktär, olika behov

GABION Staket representerar en innovativ lösning som ger nästan obegränsade möjligheter att skapa olika kombinationer av stängsel genom en fri konfiguration av gabioner i ett komplett system. Specialdesignade gabionskydd och fästelement kompletterar perfekt PROGRESS-staketets övergripande visuella effekt.

Minskad miljöpåverkan i tillverkningsprocessen och återvinnbarhet gör GABION Staket miljövänligt och ekonomiskt.

Tillgängliga stentyper

För estetiken och säkerheten har våra specialister beslutat att fylla gabionerna med en av sex typer av sten med lämpliga egenskaper, såsom hög frostbeständighet, låg vattenabsorption, motståndskraft mot föroreningar och neutral påverkan på marken och miljön.

K01 Serpentinite

K02 Dark quartzite

K03 Clear quartzite

K04 Beige dolomite

K05 Gneiss

K06 Basalt

Teknisk specifikation

Tack vare sin modulära konstruktion tillåter GABION Staket att du uppnår den visuella effekt du vill ha genom att minska eller öka synligheten enligt dina önskemål. Nu kräver inte staketets utformning några särskilda kvalifikationer. GABION Staket-systemet består av gabioner i tre tjocklekar, paneler gjorda av staketgaller, perfekt formade lock av gabioner, stolpar och fästelement. De är kompatibla med automatiska grindar och gångportkontroller med en uppsättning lås och gångjärn, så de garanterar full kontroll över tillgången till din fastighet.

Model SLIM (G1)

Model MEDIO (G2)

Model GRAND (G3)

Dubbelgrind och grind för gångväg

Horisontell skjutgrind och grind för gångväg

Snabb installation

Det nuvarande systemet ger enhetliga komponenter och säkerställer enkel och snabb installation. Ett fäste säkrar en gabion och panel var som helst i stolpen. När du planerar kantelementen på staketet kan du använda systemets flexibilitet och dölja stolpen inuti gabionen och få en hög estetisk finish.

Kantelement med dold stolpe

Anslutning av gabioner med olika tjocklek

Fästanslutning gallerpanel med gabion

Inspiration

x
Kontakt sidoformulär progress-architecture

Kontaktformulär

Maximal filstorlek: 256 MB
Leo

Leo Häggström

Försäljning & marknad

070-193 79 15

leo@x-line.se

Leo

Peder Wallmark

Försäljning & marknad

070-680 59 05

peder@x-line.se

Kontaktformulär