+46 (0)660-30 96 70 info@x-line.se

GABION
Mini

Vi introducerar en unik samling av stenfyllda gabionkorgar. Tanken bakom designen var att skapa en produkt som används separat kan bilda landskapselement med dekorativa funktioner. Med ett så brett utbud av applikationer passar GABION mini perfekt till både privata gårdar och trädgårdar, liksom utvecklingsprojekt och arrangemang i stadsmiljö.

Gör det själv

Med optimalt utformade dimensioner kan du fritt, och först och främst, på egen hand ordna elementen enligt dina egna idéer. Tack vare specialdesignad trådform minskade vi korgarnas vikt (vikten på den minsta tomma korgen är 1 kg), samtidigt som vi ger utmärkt stabilitet och styvhet i hela strukturen. Att lägga GABION mini är nu ett enkelt spel med block, och den enda gränsen är din fantasi.

Hållbart och ekologiskt

Avancerad och patenterad svetsteknik ger hållfasthet och hög korrosionsbeständighet, även vid svetsar. Pro-ZINAL®-beläggningen (en legering av zink och aluminium) som vi har applicerat eliminerar effektivt behovet av kostsamt underhåll, vilket bekräftas av tio års garanti. Vi har minskat det ekologiska fotavtrycket i tillverkningsprocessen och utökat återvinningsbarheten, vilket gör GABION mini mycket miljövänligt och din budget också.

Mångsidiga applikationer

Låg vikt och optimala storlekar ger GABION mini ett mycket brett utbud av applikationer. Detta gör det möjligt att montera funktionella delar av trädgårdar, bostadsområden, parker, gröna torg och gågator. När som helst kan du fritt ändra layout av GABION mini och därmed deras funktion eller plats.

Mått och fyllning

Tillsammans med trädgårdsdesignerna valde vi lämpliga typer av fyllning GABION mini. Så du kan matcha deras utseende, både traditionellt och modernt. Exakt dimensionerade GABION mini gör att enskilda korgar uppvisar fullständig kompatibilitet med avseende på varandra.

Halstone fyllning

Unik fyllning som kan filtrera och rena vatten från mikroorganismer, bakterier och järn. Plus hög hållfasthet, motståndskraft mot frost och mossa. Hygieniskt intyg och CE-deklaration. Betonar perfekt naturens naturliga karaktär.

25x25x50 cm, vikt ~ 40 kg

25x25x25 cm, vikt ~ 20 kg

12,5x25x50 cm, vikt ~ 20 kg

Turkos glasfyllning

Den transparenta formen av turkosglas framhäver perfekt skönheten i naturligt ljus. GABION mini med denna fyllning passar perfekt för LED-bakgrundsbelysning. Turkosglas är tåligt, lätt att underhålla och tål olika väderförhållanden.

25x25x50 cm, vikt ~ 40 kg

25x25x25 cm, vikt ~ 20 kg

12,5x25x50 cm, vikt ~ 20 kg

Inspiration

x
Kontakt sidoformulär progress-architecture

Kontaktformulär

Maximal filstorlek: 256 MB
Leo

Leo Häggström

Försäljning & marknad

070-193 79 15

leo@x-line.se

Leo

Peder Wallmark

Försäljning & marknad

070-680 59 05

peder@x-line.se

Kontaktformulär