+46 (0)660-30 96 70 info@x-line.se

ASTRO WAVE Metalltak

Progress Astro Wave metalltak kombinerar avancerad produktionsteknik med unik designpotential. De är moderna och hållbara tak av rostfritt eller galvaniserat stål och aluminium. Paneler kan monteras på standardkonstruktioner som kan vara synliga, delvis eller helt dolda.

 

Monteringssystem

Ett innovativt Pro-CLIP-monteringssystem möjliggör montering av panelerna på standardkonstruktioner med användning av specialdesignade ASTRO Wave®-fästen (tvärinstallation och parallellinstallation). Komponenter som integrerar panelerna med gallret garanterar snabb och enkel montering och demontering av ASTRO Wave tak ® paneler.

Takpaneler

Akustik

Ljudabsorberande ASTRO Wave akustisktak är en perfekt lösning som ger önskad akustik och komfort på kontor eller offentliga anläggningar. Akustiska ASTRO vågtak har en absorptionsklass A ÷ E (på grund av användning av plattor av olika tjocklekar gjorda av mineralull täckta med glasfiber, som har maximal ljudabsorptionsgrad α = 0,95) αw ljud w absorptionsnivå definierar förhållandet mellan den reflekterade och absorberade ljudenergin. Värdet 0 motsvarar en full ljudreflektion – värdet 1 betyder full absorption. Enligt den internationella ISO 11654 beskrivs standardabsorption av de fem absorptionsklasserna, markerade med bokstäver från A till E. Listan över ljudabsorptionsklasser med motsvarande värden på αw ljudindikatorer är en allmän indikator på de akustiska absorptionsegenskaperna hos materialet.

Belysning

ASTRO Wave taksystem i metall möjliggör installation av armaturer i taket. Vi tillhandahåller formatering, kapning och formning av takpaneler i enlighet med individuella designkrav. Kapningshål bör utföras i enlighet med våra monteringsanvisningar.

Inspiration

x
Kontakt sidoformulär progress-architecture

Kontaktformulär

Maximal filstorlek: 256 MB
Leo

Leo Häggström

Försäljning & marknad

070-193 79 15

leo@x-line.se

Leo

Peder Wallmark

Försäljning & marknad

070-680 59 05

peder@x-line.se

Kontaktformulär