+46 (0)660-30 96 70 info@x-line.se

Personvernerklæring

I X-Line AB tar vi personvernet på alvor, og du kan føle deg trygg på at personopplysningene dine behandles korrekt hos oss. Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for å verne om opplysningene dine. I denne personvernerklæringen gir vi informasjon om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger. Vi informerer også om rettighetene dine og hvordan du kan håndheve dem.

Behandlingsansvarlig

X-Line behandler personopplysninger du gir oss i henhold til denne personvernerklæringen, og er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med gjeldende lovgivning.

Personopplysninger som behandles

Personopplysninger som X-Line kan samle inn og behandle når du benytter nettsiden og tjenestene våre, er hovedsakelig kontaktinformasjon som navn, adresse, telefonnummer, e-post og i noen tilfeller også annen informasjon du angir i skjemaenes fritekstfelt. Vi samler dessuten inn IP-nummer for informasjon om din bruk av nettsiden.

Formålet med behandling av personopplysninger

Når du registrerer deg via skjemaer på nettsiden vår eller kontakter oss angående spørsmål eller informasjon, samler vi inn opplysninger om deg i systemene våre. Når du surfer på noen av nettsidene våre, kan vi også automatisk samle inn informasjon om besøkene og datamaskinen din for å gi deg en bedre opplevelse av tjenestene.

Hvor lenge lagrer vi personopplysninger?

Vi lagrer opplysningene dine så lenge det er nødvendig for å oppfylle ovennevnte formål, eller så lenge loven pålegger oss å lagre dem. Vi har utarbeidet sletterutiner for å sikre at personopplysninger ikke lagres lenger enn det som er nødvendig for det spesifikke formålet. Hvor lang lagringstiden blir, avhenger av formålet med behandlingen og hvor lenge opplysningene er nødvendige for formålet.

Vern av personopplysninger

X-Line har iverksatt tekniske og organisatoriske tiltak for å verne opplysningene dine mot tap, manipulering og uautorisert tilgang. Vi tilpasser sikkerhetstiltakene våre fortløpende i takt med den teknologiske utviklingen.

Tilgang til personopplysninger

Vi vil aldri videreformidle, selge eller utveksle personopplysningene dine til tredjepart utenfor X-Line i markedsføringsøyemed. Andre opplysninger som videreformidles til tredjepart, brukes kun for å levere ovennevnte tjenester til deg, eller i forbindelse med lovfestede krav, rettslige undersøkelser og domstolsbeslutninger.

Vi videreformidler ikke opplysninger til tredjeland utenfor EU/EØS.

Dine rettigheter

I henhold til gjeldende lovgivning kan du når som helst kreve å få innsyn i personopplysninger vi har om deg. Hvis opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve å få dem rettet eller slettet. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt.

Hvis du har spørsmål om X-Lines behandling av personopplysninger, registerutdrag, rettelse eller sletting av opplysninger, kan du kontakte behandlingsansvarlig ved å sende et brev til X-Line AB, Marsipanvägen 1, SE-893 92 Bjästa, eller via e-post til peder@x-line.se.

Hvis du mener at X-Line ikke har ivaretatt rettighetene dine i henhold til personvernforordningen, har du mulighet til å klage til relevant tilsynsmyndighet. Dette kan gjøres ved å sende en klage til den svenske Datainspektionen. Kontaktopplysninger finner du på https://www.datainspektionen.se/

Informasjonskapsler

X-Lines nettside bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel eller cookie er en liten tekstfil som nettsiden ber om å få lagre på datamaskinen din, og som inneholder en viss mengde informasjon og et bestemt tidsstempel. Nettleseren lagrer informasjonen på et eget sted på datamaskinen, og returnerer informasjonen i informasjonskapselen til nettsiden du har besøkt ved hver forespørsel om sider/bilder fra nettsiden.

To typer informasjonskapsler

På denne nettsiden benytter vi informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere nettsiden. Det er to typer informasjonskapsler:

  • Den ene typen, som kalles fast informasjonskapsel, lagrer en fil som blir liggende på datamaskinen din. Den brukes blant annet til å tilpasse nettsiden etter dine ønsker, valg og interesser, samt til statistikkoppfølging.
  • Den andre typen kalles sesjonsavhengig informasjonskapsel. Mens du er inne på nettsiden, lagres den midlertidig i datamaskinens minne. Sesjonsavhengige informasjonskapsler forsvinner når du lukker nettleseren.

På vår nettside bruker vi både sesjonsavhengige og faste informasjonskapsler. Uansett hvilken type informasjonskapsler som brukes på nettsiden, lagres ikke brukerens personopplysninger (for eksempel e-postadresse og navn).

Blokkere informasjonskapsler

Hvis du ikke godtar bruk av informasjonskapsler, kan du blokkere dem i nettleserens sikkerhetsinnstillinger. Du kan også stille inn nettleseren slik at du får et spørsmål hver gang nettsiden forsøker å plassere en informasjonskapsel på datamaskinen din.

Lenker

Nettsiden vår kan ha lenker til tredjeparts nettsider med egne personvernbestemmelser som vi ikke kan ta ansvar for.

Kontakt

Hvis du har spørsmål eller innvendinger mot vår behandling av personopplysninger, er du alltid velkommen til å kontakte oss:

X-Line AB
Marsipanvägen 1
SE-893 92 Bjästa
Tlf.: +46 (0)660-90 96 70
E-post: peder@x-line.se