+46 (0)660-30 96 70 info@x-line.se

Webnet

Webnet är det mångsidiga nätet av ståltrådsrep i rostfritt stål med exceptionell tänjbarhet och flexibilitet.

Webnet är ett nät vävt av rostfri ståltråd med exceptionell draghållfasthet och flexibilitet. Det är väderbeständigt, extremt robust och kräver praktiskt taget inget underhåll. Nätet i rostfritt stål är lämpligt för invändiga och externa applikationer. Installerat på räcken eller i trappor, ger det stabilitet och tydlig vägledning. På fasader kan det fungera som ett stöd för klätterväxter, och i stora utrymmen kan det användas som en elegant avskiljare. Den största fördelen är dock dess lätta struktur. Där barriärer är oundvikliga, som i djurparksinhängnader, eller i skyddsnät, stör det utsikten så lite som det bara är möjligt.

Näten tillverkas enligt kundspecifikationer i Jakob Rope Systems egen fabrik. Detta innebär att det inte finns några begränsningar vad gäller form och storlek. Webnet kan installeras med maskorna vända i valfri riktning, men för geometriska former monteras det vanligtvis lodrätt eller vågrätt. Dessutom kan Webnet tillhandahållas i alla färger i RAL-spektrumet. Färgerna kan framhäva nätet som ett arkitektoniskt designelement, eller få det att integreras sömlöst i den omgivande strukturen. I djurparksinhängnader eller bollstängsel gör svart färg nätet ännu mer svårupptäckt för det mänskliga ögat.

Webnet har analyserats i enlighet med standardspecifikationer och genomgått ett flertal testmätningar. Det är certifierat i Tyskland av det tyska institutet för byggnadsteknik (DIBt), för användning som horisontellt och vertikalt fallskydd (Z-14,7-557).

Produkter

Webnet med hylsor

Standardversionen av Webnet, med hylsor, är en klassiker. Det är mångsidigt, flexibelt och ekonomiskt, särskilt med mindre vajerdiametrar. Hylsorna tillverkas genom en specialutvecklad process i vår fabrik av kvalificerade arbetare. Webnet med hylsor är ett bra val för alla projekt där design och kostnadseffektivitet är av största vikt.

Webnet utan hylsor

Webnet utan hylsor är ännu mer transparent än versionen med hylsor, samtidigt som det innehar praktiskt taget identiska hållfasthetsvärden. Dessutom ger det inga besvärande ljusreflektioner från hylsorna. Därför är Webnet utan hylsor, ack vare sin goda genomsynlighet, idealiskt för starka men diskreta skyddsnät, samt för användning i djurinhängnader.

Webnet-ID

Designa mönster, logotyper och typografiska element på ditt Webnet och välj mellan ofärgade eller färgade plattor.

Inspiration

previous arrownext arrow
Slider

Downloads