Vajersystem

jakob vajer

Vårt sortiment av vajrar, trådnät, fästen och motsvarande delar gör det möjligt att skapa eleganta och effektiva upphängningsinstallationer. Från trafikljus till konstnärliga installationer, statiska lösningar med stålvajrar är testade. X-Line har en bred erfarenhet av att arbeta tillsammans med myndigheter och arkitekter.

Vajrar gör det möjligt att skapa upphängningskonstruktioner som kan sträcka sig upp till 80 meter utan extra stöd. Detta skapar inte bara upphängningskonstruktioner som är extremt eleganta och minimalistiska, utan också mycket effektiva och kostnadseffektiva med mycket låga underhållskostnader. Vårt sortiment av inox- och galvaniserade stålvajrar kompletteras av vårt breda sortiment av fästen.

Fasad design

Vajrar passar perfekt för att förverkliga konstnärliga fasaddekorationer, för att montera element eller skapa halvtransparenta fasader. Webnet med Webnet ID-plattor är perfekta för dekorativt bruk eller för att skapa persienner eller fönsterluckor.

Trafikljus

Stålvajrar kan enkelt sträcka sig upp till 60 meter och mer. De har lågt underhåll och kräver mycket mindre material än stålbalkar eller andra bärkonstruktioner, vilket gör dem till ett extremt effektivt stöd för trafikljus, gatulampor och kontaktledningar för kollektivtrafik.

Vajerbelysning

Effektivitet, flexibilitet, elegans, lågt underhåll: dessa egenskaper kännetecknar belysningssystem för ledning med stålvajrar. Eftersom de inte kräver utrymme för stolpar eller andra bärande strukturer på marken, kan upphängningskonstruktionen anpassa sig till utrymmen i vilken storlek som helst: från stora öppna torg till små gränder. Ljus kan riktas exakt till den plats som behövs och ljusföroreningar och energiförbrukning reduceras.

Julbelysning

Upphängningslösningar för julbelysning är en specialitet. Vajrarnas effektivitet är särskilt användbar när det gäller säsongsinstallationer. Inga stora fästen behövs och kablarna kan bekvämt förvaras när de inte behövs. Vajrarna är eleganta och nästan osynliga, och låter julbelysningen skina.

Gå till Downloads för mer information, broschyrer och monteringsanvisningar.

x
Kontakt sidoformulär

Kontaktformulär

Maximal filstorlek: 256 MB
Leo

Leo Häggström

VD

070-193 79 15

leo@x-line.se

Leo

Peder Wallmark

Försäljning

070-680 59 05

peder@x-line.se

Jens

Jens Wallmark

Kalkyl & teknisk expertis

070-566 64 55

jens@x-line.se

Kontaktformulär