Sport och lek

Från estetiska bollstoppnät till kreativa lekplatser

Arkitekter och designers älskar det polyvalenta trådnätet som ett bollstoppstak för idrottsplatser och hallar. För lekplatser erbjuder X-Line ett brett sortiment av produkter: från fibernät för klättring till våra trådnät för säkerhet.

Webnetprodukter har otaliga applikationer inom idrottsområdet. Bollstoppstaket med Webnet, till exempel, har många fördelar jämfört med vanliga trådnätstaket: de är nästan osynliga, skapar inget ljud när en boll träffar nätet, och den rostfria stålkonstruktionen är praktiskt taget underhållsfri. I gymnastiksalar kan Webnet skydda ljus och andra installationer på taket från bollernas påverkan.

Bollstoppstaket

Bollstoppstaket byggs sällan med fokus på design. Med det rostfria stålnätet Webnet, behöver dock inte designers kompromissa med skönhet för effektivitet. Nätet är praktiskt taget osynligt, ljudlöst och korrosionsfritt, vilket gör det till ett idealiskt material för bollfångare. Tack vare en förbättrad design är två maskstorlekar inom samma nät möjliga, vilket minskar kostnaderna samtidigt som stabiliteten och funktionaliteten ökar.

Lekplatser

Fiberrep, stålvajrar, fibernät och Webnet i rostfritt stål ger designers av lekplatser ett stort val att skapa lekplatser för barn som är roliga och säkra.

Arenor

I arenor, ishallar och stora idrottsanläggningar är säkerhet och fri sikt viktiga krav. Med det rostfria stålnätet, kan arkitekter använda ett hållbart, certifierat säkerhetsnät som är så genomskinligt som möjligt. Nätet uppfyller säkerhetsnormerna för att hantera stora mängder besökare och är samtidigt elegant.

Bollskyddsnät

Webnet kan användas som skyddsnät för väggar och tak i gymnastiksalar och idrottshallar. Nätets tillförlitliga tekniska installationer klarar bollträffar. Således finns det inget behov av dyr bollsäker belysning eller andra tekniska installationer. Det eleganta utseendet på rostfritt stål kan också integreras i interiörarkitekturen.

Klättringsparker

Klättringsparker är en rolig underhållning för hela familjen. Olika svårighetsnivåer ger nybörjare och expertklättrare en unik upplevelse att se världen från trädtopparna. För klättringsnät, stegar och andra utmanande övningar har X-Line lösningen.

Gå till Downloads för mer information, broschyrer och monteringsanvisningar.

x
Kontakt sidoformulär

Kontaktformulär

Maximal filstorlek: 256 MB
Leo

Leo Häggström

VD

070-193 79 15

leo@x-line.se

Leo

Peder Wallmark

Försäljning

070-680 59 05

peder@x-line.se

Jens

Jens Wallmark

Kalkyl & teknisk expertis

070-566 64 55

jens@x-line.se

Kontaktformulär