Rostfria Räcken

Räcken med lågt underhåll och hög funktionalitet med Webnet

För arkitekter och byggföretag är attraktionen hos Webnet som material för räcken det höga praktiska värdet i kombination med den unika visuella neutraliteten den erbjuder. Tack vare sitt diskreta utseende kan det användas i de mest olika stilistiska sammanhang och för att förverkliga ett brett utbud av designkoncept.

Ett intressant användningsområde för Webnet är att fylla ut räcken eller byta ut räcken. Det är lika bra lämpat för användning i privata applikationer som för offentliga utrymmen. Oavsett om det är i lägenheter eller skolor, museer eller regeringskontor, broar eller utsiktsplatser – med dess kombination av funktionalitet och estetik, materialekonomi och livslängd, är Webnet en övertygande lösning var som helst. Dessutom är frågan om kostnadseffektivitet också värt att uppmärksamma. I detta avseende inkluderar fördelarna med Webnet inte bara för dess jämförelsevis låga startkostnad, utan också det faktum att praktiskt taget inga underhållskostnader finns.

Enkel integration

Integrationen av Webnet i ett specifikt designkoncept förenklas inte minst genom att materialet kan målas i många färger. Det finns många installationsalternativ när du använder Webnet som ett räcke: Nätmaterialet kan spännas mellan stålrör, stänger eller rep och därför är användbara längder upp till 100 meter är möjliga. Ett ytterligare alternativ är användningen av Webnet Frames. Förmonterade ramar som kan installeras på plats på mycket kort tid och på bara några få steg.

Webnet som räckeinfyllning

Tack vare flexibiliteten anpassar sig Webnet till alla former och kan fylla i valfri rälsstruktur. Genom att justera kabelhållfasthet, nätbredd och nätorientering kan nätet anpassas till projektets behov.

Att fylla ut räcken är inte bara en estetisk arkitektonisk funktion utan också en förbättring av säkerheten. Certifieringen av det tyska institutet för konstruktionsteknik (DIBt) garanterar lösningens säkerhet. DIBt certifikat >>

Trappor med Webnet

Webnet som monteras genom alla våningar i ett trapphus är populärt. Förutom säkerhet och ett pålitligt stöd blir nätet också en slående arkitonisk egenskap hos trappan.

Webnet Frames som räcken

Webnet Frames är ett attraktivt alternativ till vanliga räcken med Webnet. Ramarna består av stålprofiler med ett förinstallerat webbnät som enkelt kan installeras på plats med olika åtgärder. Webnet Frames finns i runda eller fyrkantiga profiler och i olika storlekar och konfigurationer, eller skräddarsydda för det specifika projektet.

Rostfria stolpar för räcken som håller bättre än aluminiumstolpar

Räcken med stolpar i rostfritt stål

För att våra produkter ska hålla hög kvalité och vara underhållsfria så är stolparna, överliggarna och alla andra detaljer skapade i rostfritt stål. Ett annat alternativ hade varit aluminium, men nackdelen med aluminium är att det inte når upp till våra höga krav på hållbarhet när det kommer till belastning.

Runda och fyrkantiga stolpar att välja mellan.

Rostfritt räcke för inomhus och utomhus

Vi erbjuder räcken och staket antingen med stänger i rostfritt stål eller med vår frames-lösning som innebär att ett vajernät fästs inuti en ram eller konsol av rostfritt stål. Alla våra produkter kräver väldigt lite underhåll vilket gör att de passar utmärkt även i riktigt tuffa miljöer som i hamnar, vid vatten eller andra ställen där de utsätts för vatten.

Gå till Downloads för mer information, broschyrer och monteringsanvisningar.

x
Kontakt sidoformulär

Kontaktformulär

Maximal filstorlek: 256 MB
Leo

Leo Häggström

VD

070-193 79 15

leo@x-line.se

Leo

Peder Wallmark

Försäljning

070-680 59 05

peder@x-line.se

Jens

Jens Wallmark

Kalkyl & teknisk expertis

070-566 64 55

jens@x-line.se

Kontaktformulär