+46 (0)660-30 96 70 info@x-line.se

Frames

Frames består av ett Webnet förinstallerat i profiler av rostfritt stål, vilket gör installationen både snabb och enkel.

Som säkerhetsstängsel eller balkongräcken kombinerar Webnet skönhet med effektivitet. Att montera Webnet på plats tar endast några få minuter: ramarna levereras enligt behov med passande hål, ramhållare och klämmor, och skruvas enkelt fast på strukturen.

Webbnet Frames kan beställas i standardutformning och -profiler, eller tillverkas enligt dina behov. Webnets elasticitet gör det exceptionellt väl lämpat för de mest skiftande geometrier. Med möjlighet att färga alla Frame-profiler och Webnet-fyllnader i de flesta färger i RAL Classic-färgpaletten, är valfriheten vad gäller design praktisk taget oändlig!

I trappor ger Webnet Frames både stabilitet och vägledning, såväl som säkerhet när de används som räckesfyllnad. De lämpar sig även som rumsavdelare och som designföremål. De utmärker sig visuellt också som stöd för växter, antingen på fasader eller fristående. Som ett komplement till olika arkitektoniska miljöer kan de användas som avskiljare i flygplats- och domstolsbyggnader, eller erbjuda skydd ovanför glasväggar.

Alla ramar utformas för att passa dina krav, och tillverkas av högvärdigt, rostfritt stål. Liksom alla Webnet-produkter är Webnet Frames godkända för användning som horisontellt och vertikalt fallskydd av DIBt (Deutsche Institut für Bautechnik) med godkännandenummer Z-14,7-557.

Produkter

Webnet Frames Classic

Webnet Frames Classic är tillverkade av rostfria runda stålrör i olika diametrar. Den knytning som håller vajernätet på plats har lindats synligt runt ramen. Denna ramtyp är kostnadseffektiv och stabil, och gör det möjligt att använda praktiskt taget alla sorters former och nät.

Webnet Frames Inviss-R

På Webnet Frames Inviss ligger knytningen i skåror i ramprofilen, och syns därför inte. Detta gör ramen mycket elegant och estetiskt tilltalande. Inviss-R är ramar med slitsade runda rör. 

Webnet Frames Inviss-C

Precis som Webnet Frames Inviss-R, har Webnet Frames Inviss-C en rektangulär eller kvadratisk profil.

Lackerade Frames

Alternativt kan vi leverera Webnet Frames lackerade med en av nyanserna i färgpaletten RAL-Classic.

Inspiration

previous arrownext arrow
Slider

Downloads