+46 (0)660-30 96 70 info@x-line.se

Brosäkerhet

Där det finns broar finns det människor. Att broar fungerar korrekt och inte äventyrar någon är något som får kontinuerlig uppmärksamhet och är lika viktigt som själva konstruktionen.

Att förhindra självmord är en viktig faktor i nästan alla broar. Fallstoppnät och säkerhetsstängsel är utformade och högre räcke installeras. Det finns många alternativ, men den mest lämpliga lösningen beror alltid på de arkitektoniska omständigheterna och de lokala omgivningarna också.

Det krävs mycket erfarenhet för att genomföra projekt som dessa eftersom de tekniska och estetiska utmaningarna är mycket krävande i nästan alla fall. Säkerhetsteknologi med ett attraktivt och diskret utseende är ett område där X-Line har specialiserat sig på med produkten Webnet.

Webnet för brosäkerhet

Genomskinliga och flexibla nätstrukturer tillverkade av Webnet kan konfigureras på olika sätt för respektive projekt med olika diametrar och maskstorlekar, allt stöds av effektivt placerade primära linor och stålkonstruktioner.

Aktiv och passiv broskyddsutrustning konstruerad med Webnet övertygar genom dess tidlösa design. Det diskreta utseendet är mycket kompatibelt med arkitektoniskt värdefulla och historiska konstruktioner som är värda att skydda.

Råd och stöd från början till slut

Vår erfarenhet visar att det kan ta år innan själva installationen av färdiga säkerhetslösningar för broar sker. Utgångspunkten är en önskan om en hållbar åtgärd som riktas till politiker eller en myndighet. I många fall är frågan om säkerhetsåtgärder som gör rätt för den arkitektoniskt värdefulla strukturen en avgörande faktor.

Med uthållighet och kompetens har X-Line stöttat många projekt genom åren. Vi kommer att stödja dig med vår erfarenhet hela vägen till godkännande, producera de planerade åtgärderna i högsta kvalitet och genomföra installationen på objektet med våra specialister.

Under Downloads finns mer information, ritningar och standardlösningar.