+46 (0)660-30 96 70 info@x-line.se

Architectural ropes

Vajrar är multifunktionella och mångsidiga komponenter som möjliggör enastående arkitektoniska lösningar – både tekniskt och estetiskt sett.

Med vårt enorma sortiment av vajrar, vajerfästen och tillbehör kan vi erbjuda lösningar på i stort sett varje arkitektonisk utmaning. Oavsett om det handlar om stag, konsoler, räcken, vajerstrukturer, konstverk eller fasadgrönska – stålvajrar passar inom varje arkitektonisk tillämpning.

Våra rostfria stålvajrar är precisionstillverkade av rostfritt stål av marin kvalitet, vilket gör dem hållbara och ger dem en tidlös look. Tillsammans med det stora utbudet av fästen är kombinationsmöjligheterna verkligen oändliga.

Kabelvajrar kan absorbera dragkrafter extremt bra, är lätta att hantera och kostnadseffektiva. Stålkablar från Jakob Rope Systems används i ett stort antal arkitektoniska applikationer, och återfinns inom vitt skilda projekt med vajersuspensioner och fasadgrönska, eller som räckesfyllning.

Kvaliteten hos våra kabelvajerprodukter matchas av vår service. Vi erbjuder rådgivning och support under alla stadier i ditt projekt, från teknik och statistik, till installation och underhåll av vajer- och kabelstrukturer.

Inspiration

previous arrownext arrow
Slider

Downloads