+46 (0)660-30 96 70 info@x-line.se

Webnet Greening passar till alla fasader

Webnet Fasadgrönska – Idag är det inte bara på föråldrade och gamla hus där man ser växter klättra sig upp efter fasaden. Greening har fantastiska egenskaper för att skapa en bättre miljö och enastående design. Växterna hjälper till att absorbera värme från solen vilket gör att byggnaden håller sig svalare under sommaren. De absorberar även stora delar koldioxid vilket gör att luften vi andas är renare tack vare dem.

Det rostfria vajersystemet Webnet fungerar som ett växtstöd som smälter ihop med den moderna arkitekturen och möjliggör en jämn och fin grönskning av fasaden eller Greening som det också kallas.

Detta lägenhetshus i Waterloo är ett bra exempel på en fasadgrönska i en modern arkitektonisk miljö. Den ursprungliga idén att använda kablar för grönskning övergavs för att istället jobba med Webnet som ett stöd för de klättrande växterna.

Nätets estetiska och praktiska fördelar gjorde det till en idealisk lösning. I detta sammanhang ger det en iögonfallande design som integreras fantastiskt med fasaden och behöver färre upphängningar och fästpunkter. Webnet möjliggör också att växterna får klättra fritt i alla riktningar, vilket gör grönskningen till en sömlös del av fasaden.

Grön vägg med rostfritt vajernät som ger bättre luft och ett trevligare inomhusklimat
Infästning av Webnet vajernät för inomhus och utomhusbruk
Rostfria vajernät för klättrande växter på väggar och fasader
Vacker fasad av grönska med Greensolutions från jakob
x
Kontakt sidoformulär

Kontaktformulär

Maximal filstorlek: 256 MB
Leo

Leo Häggström

Försäljning & marknad

070-193 79 15

leo@x-line.se

Leo

Jens Wallmark

Kalkyl / teknisk expertis

070-566 64 55

jens@x-line.se

Kontaktformulär