+46 (0)660-30 96 70 info@x-line.se

En cyklists dröm i en cyklists drömland

22 jun, 2020 | Räcken |

Cykelväg Gardasjön, Limone sul Garda, Italien

Cykling, sol, en sjö … vad kan vara bättre för cyklister än kombinationen av trampa följt av lite dolce vita efteråt?
Cykelvägen mellan Limone sul Garda och Corno di Reamol, som öppnades i juli 2018, erbjuder gott om möjlighet att njuta av båda. På grund av det begränsade utrymmet som finns mellan klipporna och stranden skapades en komplicerad konstruktion över vilken cykelvägen går. På platser svävar cykelvägen 50 meter över sjön.

Cykelvägen ligger mellan sjön och bergen och erbjuder spektakulär utsikt över Gardasjöns landskap. Inte konstigt att det anses vara en av de vackraste cykelvägarna i Europa.

Säker utsikt: Webnet räckeinfyllnad

Webnet passar in i det övergripande konceptet. Rostfritt stålnät används här som ett räcke längs cykelvägen och är övertygande i flera avseenden. Som ett räckematerial är Webnet stabilt och säkert och fungerar som ett pålitligt fallskydd. Samtidigt är nätet imponerande på grund av dess lätthet och transparens: det är praktiskt taget osynligt för cyklisten som cyklar förbi och ger en obegränsad bild av landskapets skönhet.
Slutligen är nätet praktiskt taget underhållsfri och hållbart. Fördelen med materialet rostfritt stål är särskilt tydligt vid användning utomhus. För cykelvägar, spektakulära klippvandringar eller utsiktspunkter: Webnet erbjuder estetiskt övertygande och ekonomiska lösningar för att göra naturen ännu mer påtaglig.

50 meter över sjön
3150 kvadratmeter Webnet
1,5 mm vajerdiameter
60 mm nätmaskor

x
Kontakt sidoformulär

Kontaktformulär

Maximal filstorlek: 256 MB
Leo

Leo Häggström

Försäljning & marknad

070-193 79 15

leo@x-line.se

Leo

Jens Wallmark

Kalkyl / teknisk expertis

070-566 64 55

jens@x-line.se

Kontaktformulär