+46 (0)660-30 96 70 info@x-line.se

Drapers Garden i London

14 feb, 2020 | Greening, Vajersystem |

Ett Jakob Green Wall-system har installerats i Drapers Garden i hjärtat av London, med Jakob rostfria stålvajrar och distansfästen som används för att forma strukturerna.

Byggdes 2009 och kontorskomplexet Drapers Garden i fjorton våningar i Londons bankområde fick en ny offentlig trädgård samt takträdgårdar för de boende. Byggnaden införlivade också ett antal hållbarhetsfunktioner som resulterade i att det uppnådde BREEAM-betyget ”Utmärkt”.

De gröna väggarna är fasta på flera platser mot väggarna runt trädgården för den 270 000 kvadratmeter stora byggnaden och hjälper till att ge renare luft i stadsmiljön och öka den biologiska mångfalden – vilket ger ett naturligt livsmiljö för vilda djur i allmänhet och speciellt för fladdermöss.

Det ger en idealisk livsmiljö för vilda djur, med fladdermösslådor som har installerats i den gröna väggen. Förutom att uppmuntra biologisk mångfald kan en grön vägg i stadsområden också bidra till att förbättra den lokala luftkvaliteten, både genom att absorbera koldioxid och släppa ut syre och genom att fånga damm och andra föroreningar. De kan också hjälpa till i områden där graffiti kan vara ett problem och fungera som ett effektivt avskräckande medel genom att göra det svårt att applicera graffiti på väggar.

 

x
Kontakt sidoformulär

Kontaktformulär

Maximal filstorlek: 256 MB
Leo

Leo Häggström

Försäljning & marknad

070-193 79 15

leo@x-line.se

Leo

Jens Wallmark

Kalkyl / teknisk expertis

070-566 64 55

jens@x-line.se

Kontaktformulär