+46 (0)660-30 96 70 info@x-line.se

Stockhorn Arena – En enastående atmosfär

29 jul, 2021 | Sport och lek |

Stockhorn Arena, tidigare känd som Arena Thun i Schweiz.

En fotbollsarena med plats för 10 000 åskådare och hemmaplan för FC Thun där man ställer höga krav på säkerhet för besökare och de som arbetar där.

Webnet används vid ett flertal olika ställen i arenan. Direkt när man kommer in i arenan så möts man av skyddande nät som spärrar av runt biljettkontrollerna så att ingen obehörig tar sig in.

I trapporna så fungerar vajernätet som ett skydd som sträcker sig sömlöst genom våningarna och skapar både fallskydd men även en väldigt stilren och härlig arkitektonisk lösning.

Väl ute på arenan så fungerar nätet som räcken och avdelare för sektionerna.

Det bästa av allt är att alla delar är skräddarsydda för att passa in. Vid ingången så använder man sig av Webnet frames med en vajerdiameter på 2 mm, maskorna är 60 mm och späns sedan upp inuti svetsade ramar för att skapa en robust och rejäl känsla.

I Trapphusen så väljer man en något mindre vajerdiameter om 1.5 mm, även maskorna är mindre på 40 mm och sedan fästs vajernätet i rostfria vajrar som sträcker sig vertikalt genom lokalen.

Anpassningsmöjligheterna för Webnet gör dem utmärkt vid sportevent för att skapa säkerhet och bibehålla en hög transparens som gör att man inte missar något ute på planen.

Varjernät och staket som skapar säkerhet runt biljettkontrollen
Trappräcke och fallskydd med Webnet
Sektionsavdelare vid sittplatser med skräddarsydda lösningar för varjernätet
x
Kontakt sidoformulär

Kontaktformulär

Maximal filstorlek: 256 MB
Leo

Leo Häggström

Försäljning & marknad

070-193 79 15

leo@x-line.se

Leo

Jens Wallmark

Kalkyl / teknisk expertis

070-566 64 55

jens@x-line.se

Kontaktformulär